MIKROTIK SXT LTE6 kit

SXTR&FG621-EA    

  • MIKROTIK SXT LTE6 kit
Cikkszám: SXTR&FG621-EA
Mennyiségi egység: db
Gyártói cikkszám: SXTR&FG621-EA
Gyártó: MIKROTIK
Garancia: 12 hónap
 
Információkérés
Figyelem! A mező termékkel kapcsolatos információ kérésre, észrevételeinek közlésére szolgál. Az alábbi mezőben Ön által beírt szöveg nem minősül rendelésnek! Kérjük rendelését a web áruházon keresztül, kosárba tétellel szíveskedjen leadni, illetve rendelésével kapcsolatos információkat a rendelés során szíveskedjen megadni, mert az utólag ide rögzített rendeléseket és azzal összefüggő kéréseket sajnos nem tudjuk figyelembe venni. Köszönjük!
Tárgy:
Leírás:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

Az SXT LTE6 készlet egy olyan eszköz, amelyet távoli helyeken való használatra terveztek, ahol elérhető a mobilhálózat. Ugyanazt a legmodernebb, Chateau LTE6 ax modellben található 6. kategóriás LTE chippet használja! Ez az LTE chip megbízható internetkapcsolatot biztosít ott, ahol nincs elérhető mobilszolgáltatás. Telepítse az SXT-t otthona elé, és mindig maradjon kapcsolatban! Az SXT LTE6 készlet gyorsabb választ nyújt zsúfolt környezetekben és jobb teljesítményt biztosít gyenge jelkörülmények között vidéki területeken.

Az SXT LTE6 készletet egy klasszikus strapabíró, időjárásálló tokban helyezték el. Az eszköz két Micro-SIM foglalattal rendelkezik biztonsági másolatokhoz. Több lehetőség mindig jól jön a mobilhálózati lefedettségnél. Ezenkívül az LTE 6. kategóriás modem támogatja a hordozó aggregációt, lehetővé téve az SXT számára, hogy egyszerre több LTE sávot is felhasználjon. Ez hatalmas előny, amikor egy régióban sok mobilhasználó van.

Az eszköz két Ethernet porttal és PoE funkcióval van ellátva: PoE bemenet az Ether1-en, PoE kimenet az Ether2-en. Ez azt jelenti, hogy az SXT más eszközöket is képes táplálni vagy más eszközöktől energiát kapni, ami jelentősen megkönnyíti a kábelezést! Az eszköz támogatja a 12-57V széles feszültségtartományt, és megfelel az 802.3af/at szabványnak. A készlet tartalmaz egy 24V-os tápegységet, egy Gigabit PoE befecskendezőt, valamint egy fémgyűrűt és oszlopmontási tartót.

  • Kiegészítők
  • Specifikáció
  • Részletek »
  • GyIK
  • Értékelés
  • Letöltések
  • Hasonló termékek