QSAN XCubeDAS XD5312-S Single Controller, 2U, 12 x 3.5 HDD

QSAN XCubeDAS XD5312-S Single Controller, 2U, 12 x 3.5 HDD
Cikkszám: XD5312S-EU
Mennyiségi egység: db
Gyártói cikkszám: XD5312S-EU

Általános jellemzők

A megosztott adatok tárolásának klasszikus módja a szerverekben elhelyezett adattárolók alkalmazása, azaz a közvetlenül csatolt tárolás(DAS - Direct Attached Storage).

A hálózati szerverekkel közvetlenül összekötött tárolók használata sokáig kizárólagosan alkalmazott módszer volt, ennek következtében a hátrányaira hamar fény derült. Legnagyobb problémája, hogy szerverleállás esetén a csatolt háttértárak nem elérhetőek, illetve felesleges kapacítások alakulhatnak ki, a csoportosítás hiányának következménye miatt.

A szabványos miniSAS HD csatlakozásnak köszönhetően nem csak QSAN, hanem más rendszerek bővítésére is használható. Az 5 darab SAS3 port konfigurálható bemenet, vagy kimenetként. Továbbá a tömbön belül különböző zónák alakíthatók ki, és azok különböző portokhoz hozzárendelhetők, így egy DAS tárólóval több független eszköz tárhelybővítése lehetséges.

Termék jellemzők

A QSAN XCubeDAS XD5300 sorozat egy költséghatékony DAS (Közvetlenül Csatolt Tároló), továbbá egy Raid bővítő megoldás a QSAN SAN tároló rendszereihez. A széria intelligens és rugalmas futásidő konfigurációt nyújt a 10 x 12Gb/s SAS portokhoz, valamint lehetővé teszi a 480Gb/s adat sávszélesség teljes kihasználását a különböző alkalmazásokhoz. Az XD5312-S 2U magas, és egy vezérlővel szerelt modell. Háttértár szempontjából, 12 darab 3,5" HDD, vagy 2,5" SSD helyezhető a készülékbe. Két redundáns, 770W teljesítményű, 80 PLUS platinum tápegység biztosítja a megfelelő tápellátást. A gyártó 3 év garanciát vállal a termékre.

 

 • Rack-be szerelhető :
  Igen
 • Beszerelhető 3,5" háttértároló száma :
  12
 • Hardveres RAID támogatás :
  Igen
 • Rack magasság (U) :
  2
2021.05.06. 0:28:16