TP-LINK NVR - VIGI NVR1008H

TP-LINK NVR - VIGI NVR1008H
Cikkszám: VIGI NVR1008H
Mennyiségi egység: db
Gyártói cikkszám: VIGI NVR1008H
Garancia: 36 hónap

24 órás folyamatos rögzítés: Automatikusan tárol akár 10 TB felvételt a csatlakoztatott kamerákról, hogy megvédje adatait a gyors és kényelmes hozzáférés érdekében.

8 csatornás valós idejű élő nézet: Éles képfelbontás akár 5 MP-ig, a 8 csatornás kijelző pedig biztosítja, hogy minden részletet, minden szögből lásson.

Távfelügyelet: A dedikált VIGI alkalmazást távfelügyeletre fejlesztették ki, amely könnyű és kényelmes.

H.265+: Extra sávszélesség használata nélkül a kamera tömörített kristálytiszta videót továbbít, hogy lemezterületet takarítson meg, megkönnyítse a hálózati terhelést és csökkentse a megfigyelési költségeket a képminőség feláldozása nélkül.

ONVIF Biztosítsa a kompatibilitást: Az akadálymentes kompatibilitásnak köszönhetően könnyedén hozzáadhat VIGI és más márkák IP kameráit, hogy hatékony és változatos hálózatot hozzon létre.

1 HDD interfész (max. 10 TB): Akár 10 TB (720 napnyi ??videó) tárolására alkalmas SATA merevlemezen, így az adattárolás helyben biztonságban van.

80 Mbps sávszélesség: A nagy sávszélesség biztosítja, hogy az NVR több kamerát kezeljen nagy felbontással. A VIGI kamerákkal végzett laboratóriumi vizsgálatok alapján a VIGI NVR akár nyolc 4 MP-es kamerát is csatlakoztathat.

2023.06.05. 9:05:53