PowerCube – dizájnos, modern és praktikus elosztó adapterek
2019.06.12.
A Powercube termékek gyártója az Allocacoc. Az Allocacoc egy ipari formatervező cég. Az ipari formatervezés nem korlátozódik egy kategóriára, vagy jelenlegi ipari vonalra. A 2011-es megalakulás óta a Allocacoc olyan filozófiát hozott létre, amelynek célja, hogy újratervezze a mindennapi életet az innovatív, meglévő termékek révén.
 

A Powercube termékek gyártója az Allocacoc. Az Allocacoc egy ipari formatervező cég. Az ipari formatervezés nem korlátozódik egy kategóriára, vagy jelenlegi ipari vonalra. A 2011-es megalakulás óta a Allocacoc olyan filozófiát hozott létre, amelynek célja, hogy újratervezze a mindennapi életet az innovatív, meglévő termékek révén. Az innovatív és eredeti termékek szállítása iránti elkötelezettséget ötvözi az ipari formatervezéssel, minőséggel és az értékkel. Nemzetközi fókuszuk miatt büszkék arra, hogy 83 országban széles körben elérhetők a termékeik.

A Powercube termékek – ugyanúgy mint sok más termék – egy igényből keletkező ötlet alapján született meg. Az innovatív gondolkodásnak köszönhetően született meg ez a fiatalos, modern rajzolatú, és mégis remeken használható termékcsalád. A Powercube termékcsalád mára több mint 30 féle megoldást kínál. Termékpalettájában többek közt megtalálható az eredeti, a klasszikus, a variálható, az univerzális, a kijelzővel szerelt, az usb-vel rendelkező, és a hordozható típusú.
Újdonságként fog érkezni a közeljövőben a levegő elemző, a vezeték nélküli töltővel szerelt változat, továbbá feltekerhető kábellel rendelkező készülék is.

 

POWERCUBE Hálózati elosztó ReWirable USB + 4x plug DE

A PowerCube Rewirable egy teljesen úgy nézőpontot kínál. A funkciók egy eddig példátlan kombinációját biztosítja. Régi, fiókokban megtalálható számítógépes kábelek újrahasznosítása egy hosszabbító kialakításához. Különböző csatlakozók segítségével utazás alkalmával is használható, hogy a hazai szabványú csatlakozóit ott is használhassa, ahol nem kivitelezhető az ottani szabványok miatt! Hazaérkezést követően pedig hosszabbító kábellel tovább funkcionál.

 

A konnektorok gyakran nem használhatóak más akadályozó dugók miatt vagy pedig egyszerűen csak nincsenek elérhető távolságban. Ezért szeretnénk Önöknek bemutatni a PowerCube Original USB nevű termékünket. Ez egy kompakt elosztó, amely elkerüli, hogy a dugók akadályozzák egymást, illetve a moduláris kialakítás lehetővé teszi az elosztó dugaljak számának kibővítését. Kettő magas teljesítményű (2.1A) USB csatlakozó segítségével közvetlenül a PowerCube-ról töltheti különböző eszközeit (mobil, táblagép, ebook, stb…).

 

 

 

 

Az Powercube termékei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában.

Kérés/kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére!

 

 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Távoli hozzáférés az adatközpontokat és fiókirodákat kiszolgáló szerverekhez az ATENNEL
Mai bejegyzésünkben az ATEN alappillér vonalának – a KVM switchek vonalának – a KVM over IP egyik remek eszközét mutatjuk be.
Napjaink tárgyalóterme az ATEN VK2100 Control Box segítségével
Az ATEN Control System, amely magában foglalja az ATEN Control Box-t (VK2100 vagy VK1100), az ATEN Configurator-t (VK6000) és az ATEN Control System alkalmazást, egy szabványos Ethernet-alapú rendszer, amely összeköti az összes hardvereszközt egy szobában vagy lehetőséget biztosít a központosított vezérlés közvetlen és könnyed kezelésére mobilkészülék, tablet vagy számítógép segítségével.
Lindy – Ez itt a 4 Port-os HDMI Videófal Scaler
Mai cikkünkben a video fal megoldáshoz készített egyik Lindy terméket szeretnénk bemutatni,a 4 Port-os HDMI Videó fal Scaler-t.