Könnyű kezelhetőség – számtalan csatlakozással is!
2019.11.04.
Az Ajax képességei nem érnek véget a hagyományos riasztókkal. FireProtect és LeaksProtect érzékelők beépítésével védekezhet a tűz, a beázás és a szénmonoxid okozta károk ellen.
 

CCTV integráció és intuitív vezérlők

Minden információ közvetlenül az érzékelőkből azonnal elérhető egy hitelesítő rendszerrel védett telefonos alkalmazásban. Könnyedén csatlakoztathatja az Ajaxot a biztonsági társaság központi megfigyelő állomásához, és ha van saját biztonsági szolgáltatása, akkor az Ajax PRO Desktop alkalmazással könnyedén konfigurálhatja és kezelheti a rendszerét távolról.

Az alkalmazottaknak az Ajax távirányítókat, kulcstartókat és pánik gombokat biztosít. Amennyiben a létesítmény már rendelkezik kamerás megfigyelőrendszerrel, vagy csak tervezi ezek telepítését, úgy a kamerák csatlakoztatása az Ajax rendszeréhez nem igényel semmilyen speciális képességet. A legnagyobb márkák IP alapú kamerái mindössze pár kattintással csatlakoztathatók és azok képközvetítő szolgáltatása azonnal elérhetővé válik az Ajax alkalmazásában. Következtetésképpen, az összes biztonsági berendezés kezelése egyetlenegy programmal megoldható

Átfogó védelem és sokoldalú automatizálás

Az Ajax képességei nem érnek véget a hagyományos riasztókkal. FireProtect és LeaksProtect érzékelők beépítésével védekezhet a tűz, a beázás és a szénmonoxid okozta károk ellen. A HomeSiren vagy a StreetSiren csatlakoztatásával pedig lehetősége nyílik mind a személyzet és mind a vendégek figyelmeztetésére bármilyen veszély esetén. A vezeték nélküli relék segítségével távolról vezérelheti az elektromos zárakat, a redőnyöket és egyéb akadályokat, vagy akár újra is indíthatja a befagyott hálózati berendezéseket.

Az Ajax eszközökkel az üzlet biztonsági rendszere egy okos rendszerré válik, ami könnyedén vezérelhető egy egyszerű alkalmazás segítségével. Amennyiben az alkalmazottai elfelejtik lecsukni a biztonsági redőnyöket, úgy be tudja állítani, hogy a biztonsági rendszer élesítésével ez automatikusan megtörténjen, ezzel felkészülve minden eshetőségre.

Az Ajax részletes dokumentációt készít minden eseményről. Mindig tudni fogja, hogy mikor nyitották ki az üzletet, vagy kapcsolták ki egy adott helyiségben a biztonsági zárat. Beállíthatja az alkalmazásban, hogy értesítéseket kapjon hasonló eseményekről, melyek a későbbiekben akár további adatforrásként is használhatóak egy üzleti hiba elhárítása közben.

Az AJAX eszközei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában!

További bejegyzésekért és érdekességekért látogasson el az Alphasonic blogjába, mely ide kattintva elérhető!

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Kapcsolódó termékcsoportok:

AJAX termékeink

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Az Alphasonic Kft. a Magyar Marketing Szövetség tagja
Büszkén jelentjük be, hogy immáron az Alphasonic Kft. is tagja a Magyar Marketing szövetségnek.
Vizuálisan lenyűgöző élményt állítottunk össze
Impozáns és a szóbeli beszédet látványban is kifejező digitális konstrukció megépítésében vettünk részt egy vízvédelemmel foglalkozó hazai kormányzati szervvel együttműködésben.