Légy profi! – Professzionális szintű élőközvetítés könnyedén
2019.11.13.
Megjelent az ATEN professzionális, hordozható live stream eszköze az UC9020!
 

Segítségével könnyedén készíthetünk professzionális és dinamikus, több kamerás adásokat.
Ez a legegyszerűbb TV adás minőségű, élő közvetítő stúdió, mely kicsi termetéhez képest, rendkívüli kapacitással rendelkezik. Minden amire szüksége van egy élőadáshoz készen áll, csak Plug-and-Play! Nincs szükség számítógépre, monitorra, sem bonyolult szoftverbeállításokra.  Emelje új szintre a videókészítés élményét: rögzítsen, közvetítsen és váltson élőben a forrástartalmak között!

Az ATEN UC9020 StreamLIVE™ HD egy hordozható, all-in-one, többcsatornás audio/video keverő, amely integrálja a 1080p videofelvevő, video switch, stream broadcast, video átalakító, video splitter és audio keverő eszközöket egyetlen kompakt dobozba, így kiküszöböli a különféle AV berendezésekkel való munkavégzés nehézségeit.

Jellemzők:

  • All-in-one kialakítás, hogy egyszerűvé tegye a streamelési munkafolyamatot: integrálja 1080p videofelvevő, video switch, stream broadcast, video átalakító, video splitter és audio keverő eszközöket.
  • Professzionális minőségű livestreaming a globális közönség számára bárhonnan bármilyen CDN platformon
  • Plug-n-roll – PC és szoftver nélkül működik
  • Speciális beállítások intuitív alkalmazáson keresztül: monitoring, valós idejű szerkesztés, PiP beállítások, továbbá overlayek és feliratok hozzáadása
  • Jelenetek előre beállított kezelése – legfeljebb 8 jelenetet állíthat be későbbi felhasználásra streamelés vagy előadás közben, hogy minél kevesebbet kelljen a hardverrel foglalkozni

 

A termék hamarosan elérhető az Alphasonic polcain!
Előrendelésért és további információkért keresse kollégánkat:
Katulin Péter
Termékmenedzser koordinátor
peter.katulin@alphasonic.hu
+36 30 300 67 51


További bejegyzésekért és érdekességekért látogasson el az Alphasonic blogjába, mely ide kattintva elérhető!
 

 
Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Fontos intézkedések a koronavírussal kapcsolatban
Mi az Alphasonic Kft.-nél folyamatosan figyelemmel kísérjük a sajnálatos módon hazánkat is elérő koronavírust, és az alábbi intézkedésekről szeretnénk tájékoztatni Önöket.
A Gigaset Professional IP DECT rendszere megkapta a Yeastar tanúsítványt
A Gigaset Professional termékcsalád teljes portfóliója automatikusan, kényelmesen és gyorsan elérhetővé válik a rendszer számára.
Vizuálisan lenyűgöző élményt állítottunk össze
Impozáns és a szóbeli beszédet látványban is kifejező digitális konstrukció megépítésében vettünk részt egy vízvédelemmel foglalkozó hazai kormányzati szervvel együttműködésben.