Az otthon új hangja – Bemutatkozik az Apple HomePod
2019.11.18.
Az Apple HomePod egy csodás hangzást kínáló hangszóró, amely tökéletesen alkalmazkodik a környezetéhez.
 

 

A beépített Siri digitális asszisztensnek és az Apple Musicnak köszönhetően egy teljesen új formáját mutatja meg az otthoni zenehallgatásnak. Hűséges társa lehet a mindennapi feladatokban, segítségével pedig könnyedén kezelheti okos otthonát, egyszerűen csak a hangjával.

 

Döbbenetes hangzás.
Mindenhol.

Az Apple teljesen újragondolta az otthoni zenehallgatás élményét. A HomePod ötvözi az Apple által tervezett hangtechnikát és a fejlett szoftvereket úgy, hogy az kristálytiszta és valósághű hangzást biztosítson, bárhol is legyen az otthonában.

 

Hihetetlen hallhatóság
közelről és távolról egyaránt.

A HomePodba elhelyezett hat mikrofon lehetővé teszi, hogy minden hangot érzékeljen a szobában. Csak annyit kell mondania, hogy ’Hey Siri’ és a fejlett hangfeldolgozó technológia, beépített visszhang és zajszűréssel, azonnal érzékeli a hangját anélkül, hogy hangosabban kéne beszélnie, vagy le kellene állítani az éppen hallgatott zenét. A ’Hey Siri’ kimondása után az Ön által mondott utasítás – titkosításra és névtelenül továbbításra kerül az Apple szervereire, ahol azt feldolgozzák, mindezt az Apple ID teljes megkerülésével.

A zene körbevesz.

A kiváló minőségű hangzást a benne elhelyezett hét magassugárzó biztosítja, amelyek mindegyike saját erősítővel és átalakítóval, valamint egyedi tervezésű, precíziós hajlított hangsugárzóval rendelkezik, amely a hangot a megfelelő irányba összpontosítja. Mindezt teljes kör formájában teszi, így nagy pontosságú és valósághű hangzást eredményezve.

 

Apple A8 Chip, mindennek a központja.

Az Apple által tervezett és fejlesztett A8 chip a készülék motorja, kézben tart minden innovációt, ami az eszközben rejlik. Ennek köszönhetően működik a közvetlen és környezeti hangok keverése, a visszhangszűrés, a frekvenciaszűrés, valamint a hangutasítások érzékelése a zene szüneteltetése nélkül.

Végtelenül egyszerű beállítás, automatikusan.

A HomePod beállítása gyors és varázslatos. Egyszerűen dugja be és az  iOS vagy iPadOS készüléke azonnal érzékelni fogja azt. A térbeli tudatossággal felszerelt HomePod azonnal beállítja és kalibrálja magát, hogy optimális hangzást biztosítson, bárhol is legyen. Párosítsa egy második HomePod-dal, hogy páratlan sztereóhangzást hozhasson létre az egész otthonában az AirPlay 2 segítségével.

A terméket megtekintheti az Alphasonic webáruházában: Apple Homepod

További bejegyzésekért és érdekességekért látogasson el az Alphasonic blogjába, mely ide kattintva elérhető!

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Az Alphasonic Kft. a Magyar Marketing Szövetség tagja
Büszkén jelentjük be, hogy immáron az Alphasonic Kft. is tagja a Magyar Marketing szövetségnek.
Vizuálisan lenyűgöző élményt állítottunk össze
Impozáns és a szóbeli beszédet látványban is kifejező digitális konstrukció megépítésében vettünk részt egy vízvédelemmel foglalkozó hazai kormányzati szervvel együttműködésben.