Eredete

A ROLINE az 1988-ban alapított, világhírű svájci vállalatnak, a SECOMP-nak egy márkája. Ez a cég kifejezetten informatikai eszközök készítésére specializálódott és célja a professzionális felhasználók kiszolgálása kiváló minőségű hálózati és egyéb informatikai eszközökkel. Napjainkban Európa egyik piacvezető informatikai vállalata, márkái a piac minden igényére kínálnak megoldást.

Miért a ROLINE?

A ROLINE termékek hosszú távú professzionális felhasználásra lettek tervezve, amiről a gyártó 2 év teljes körű jótállással biztosítja a vásárlóit. A termékeik elkészítésekor fontosnak tartják a minőségi anyaghasználatot és a kialakítást amellett, hogy azok árai vonzóak és elérhetőek maradjanak a vásárlók számára. Ezek mindegyike az európai szabványoknak és irányelveknek maximálisan megfelelnek.

A Roline minőségének biztosítása érdekében a beszállítóktól kapott hálózati eszközöket és számítógépes kiegészítőket rendszeresen ellenőrzik teszt laboratóriumaikban, és ha valamelyik nem felelne meg az elvárt követelményeknek, úgy azok nem állják meg a helyüket a kínálatukban sem.

Portfóliójuk szerteágazó, de vezető termékeik a kábelek. Minőségüket a kiváló anyaghasználatuknak és a gyártáskor azokon alkalmazott precizitásnak köszönhetik. Olcsóbb vetélytársaikkal szemben is ez jelenti a legfőbb előnyüket. Így ebből eredően kábeleik árnyékoltsága, anyagvastagsága jóval nagyobb és a burkolatuk kevésbé sérülékeny – ezáltal adatveszteségük minimális és hosszabb távon képesek kiszolgálni a vásárlók igényeit. A gyakorlatban elmondható, hogy a Roline kábeleinek árnyékolása 60% vagy afeletti, míg az olcsóbb kategóriás ellenfeleié átlagosan 30% körüli.

Termékpalettájuk széleskörű. Az informatikában használatos kábelek többsége mellett kínálnak még adaptereket, átalakítókat, extendereket, különböző perifériákat, kártyaolvasókat, tartó konzolokat, patch paneleket.

 

Kiknek ajánljuk?

Mindazon vásárlóink számára, akik hosszútávra keresnek minőségi kiegészítőket projektjeik vagy hétköznapi szükségleteik megvalósításához, normál árfekvésben.

További termékekért látogasson el az Alphasonic Webáruházába: ROLINE TERMÉKEK

További bejegyzésekért és érdekességekért látogasson el az Alphasonic blogjába, mely ide kattintva elérhető!

 

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!