Conteg iSEVEN RI7 álló rack szekrény
2019.11.27.
A Conteg a világ egyik legnagyobb IT és ipari rack szekrényeket gyártó vállalata. Kínálatukban találhatóak többek között telekommunikációs, ipari, kültéri rack szekrények, valamint teljes adatköz pont megoldások számos szolgáltatással.
 

Portfóliójuk egyik alap darabja az iSEVEN RI7 előre összeállított, álló rack szekrénye, amely egy szabványos és egyszerű megoldást kínál, kedvező áron. Kialakítása is ezt az egyensúlyt tükrözi, hiszen mind árban, mind minőségben és mind megjelenésben nagyszerű választás lehet. Célközönsége a kisebb irodák, ahol fontos az esztétikus megjelenés, de nincs szükség nagy teherbírásra. Ideális választás lehet hálózati és telekommunikációs eszközökhöz, számítógépes helyiségekhez, ahol nem elsődleges szempont a terhelhetőség és az egyedi kábelvezetési megoldások létrehozása.

Előnyei:

  • Univerzális, a mindennapi informatikai feladatok ellátásának a biztosítására lett tervezve
  • 39 különböző változatban kapható
  • Előre megépített rack, további konfigurációs lehetőségekkel

Megrendeléskor meghatározhatjuk a szekrény egyes paramétereit. Dönthetünk annak méreteiről, színéről, kialakításáról. Igényeinknek megfelelően személyre szabják, hiszen lehetőségünk van ajtó vagy akár oldalsó panelek nélkül is kérni, szükség esetén pedig ezen elemek anyaghasználatát is meghatározhatjuk. További lehetőségeink is adódnak a későbbi módosításokra, hisz a szekrény a legtöbb CONTEG kiegészítővel kompatibilis.

Keretszerkezete strapabíró, M6 csavarokkal van rögzítve. Ajtaja kilinccsel felszerelt, zárható kivitelezésű, 180 fokban nyitható. Amennyiben a későbbiekben mégis úgy döntenénk, hogy nincs szükségünk a szekrény egyes elemeire, úgy az elülső, a hátsó és az oldal panelek könnyedén eltávolíthatóak, ezzel könnyebbé téve a kábelek elrendezését és az eszközök hozzáférhetőségét.

Összefoglalva, a CONTEG iSEVEN RI7 rack szekrénye egy vonzó ajánlat lehet azon mikro- és kisvállalatok számára, amelyek baráti árcédulával ellátott, egyszerű és minőségi rack szekrényt keresnek. Ezek az eszközök megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában: Conteg RI7

Főbb paraméterei:

Magasság: 778 mm – 2245 mm                                          Kábel bemenetek:
Szélesség: 600 mm – 800 mm                                             1db 300×100 mm, hátulsó panel, alul és felül
Mélység: 600 mm – 1200 mm                                             2db 500×115 mm, oldalsó panelek, alul és felül
Szín: szürke/fekete                                                                IP beosztás:
Max. teherbírás: 300-500 kg                                               Standard IP30

 
További bejegyzésekért és érdekességekért látogasson el az Alphasonic blogjába, mely ide kattintva elérhető!
 
Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
PROCONNECT
Bemutatjuk az Alphasonic Új márkáját, a PROCONNECT!
Fontos intézkedések a koronavírussal kapcsolatban
Mi az Alphasonic Kft.-nél folyamatosan figyelemmel kísérjük a sajnálatos módon hazánkat is elérő koronavírust, és az alábbi intézkedésekről szeretnénk tájékoztatni Önöket.
A Gigaset Professional IP DECT rendszere megkapta a Yeastar tanúsítványt
A Gigaset Professional termékcsalád teljes portfóliója automatikusan, kényelmesen és gyorsan elérhetővé válik a rendszer számára.