A három legsikeresebb Grandstream GXP telefon
2020.01.20.
A GrandStream egy 2002-ben alakult amerikai multinacionális vállalat, amelynek egyik szakterülete az IP alapú hang és videó kommunikáció, melyekre számos alternatívát fejlesztenek a vállalkozások széles skálájának.
 

A GXP előtaggal ellátott sikerszériájuk olyan IP telefonokból áll, amelyek kifejezetten csak a hang fogadására és továbbítására jöttek létre, különböző konstrukciók alapján.

GXP1625
  

A Grandstream egyik legkelendőbb és legkedveltebb darabja a GXP1625 telefon, amely felhasználóbarát kialakításával és kezelőfelületével érdemelte ki az első helyet. Fő előnyei közé tartozik a HD minőségű, kristálytiszta audio minőség, valamint a beépített 132x48p felbontású grafikus kijelző, aminek a segítségével könnyedén hozzáférhetünk a hívásinformációkhoz és egyéb hasznos funkcióhoz. A készülék 2 SIP felhasználó támogatására, valamint háromfős konferenciahívások lebonyolítására képes, ezzel növelve a munkahelyi kollaborációt.

GXP2130


 
A GXP 2130 készülék kifejlesztésével kifejezetten a hatékonyságnövelést célozta meg a gyártó. A telefon egy 2.8 hüvelykes TFT paneles, színes LCD kijelzővel rendelkezik, valamint hasonlóan társaihoz, támogatja a HD minőségű, kristálytiszta audio hangzást. Óriási előnye, hogy egyidejűleg 3 vonal és 3 SIP felhasználó kezelésére alkalmas, valamint akár egy 4 fős konferenciabeszélgetés is lebonyolítható vele. További ráadás a beépített Bluetooth, amelynek segítségével csatlakoztathatjuk hozzá saját vezeték nélküli fejbeszélőnket, valamint akár párosíthatjuk telefonunkkal, tabletünkkel.

GXP2170A Grandstream GXP2170 a GXP széria legerősebb, csúcskategóriás terméke. Kifejezetten azoknak a felhasználóknak tervezték, akiknek a hívásvezérléssel és a hatékonysággal kapcsolatos funkciók széles választékára van szüksége. A készülék egy 4.3 hüvelykes színes LCD kijelzővel lett felszerelve, amelyen 48 digitálisan testreszabható gomb kapott helyet. HD minőségű hang jellemzi a kihangosítást, valamint a kézibeszélőt is. Egyidejűleg 12 vonal kezelésére, 6 SIP felhasználó támogatására képes és akár 5 fős konferenciabeszélgetés is lebonyolítható vele. Hasonlóan a GXP2130 készülékhez, beépített Bluetooth is helyet kapott benne.

Kínálatunkban, a fent említett telefonok mellett megtalálhatja a Grandstream telefonok széles választékát.
Kattintson ide a további Grandstream eszközökért!

Kapcsolódó termékek:
Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Az Alphasonic Kft. a Magyar Marketing Szövetség tagja
Büszkén jelentjük be, hogy immáron az Alphasonic Kft. is tagja a Magyar Marketing szövetségnek.
Vizuálisan lenyűgöző élményt állítottunk össze
Impozáns és a szóbeli beszédet látványban is kifejező digitális konstrukció megépítésében vettünk részt egy vízvédelemmel foglalkozó hazai kormányzati szervvel együttműködésben.