Üzleti növekedés támogatása intelligens megfigyeléssel (1. rész)
2020.01.27.
A Vivotek kiskereskedelmi megoldásai a hagyományos funkciók mellett növeli a tranzakciók biztonságát, illetve az intelligens analitikák használatával lehetőséget teremt különböző marketinget támogató statisztikák készítésére is.
 

Kiskereskedelmi megoldásaink
 

Biztonság és kármegelőzés
A biztonság és a megfigyelés kulcsfontosságú elemei a kiskereskedelmi üzletek mindennapjainak. A folyamatos és biztonságos növekedés, valamint az üzletek és a raktárkészlet védelme  elengedhetetlen a hosszútávú üzleti siker eléréséhez. Számos különböző megfigyelési technológiát kell alkalmazni egy üzlet tevékenységeinek sikeres nyomon követésére.

Üzletvezetés és vásárlási elemzés
Az üzletvezetés és a vásárlók szokásainak elemzése kulcsfontosságú tényezők a kiskereskedelmi üzletek növekedésében. Támaszkodjon a Vivotek kamerák által készített statisztikákra és elemzésekre, hogy képes legyen proaktívan és gyorsan reagálni az ügyfelei változó igényeire.
Az alkalmazottai legoptimálisabb munkabeosztását pontosabban és könnyebben megtervezheti a Vivotek statisztikáinak segítségével.

A Vivotek eszközeit megtekintheti az Alphasonic webáruházában IDE KATTINTVA!

 Ha szeretné elolvasni cikkünk folytatását, akkor KATTINTSON IDE!


 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Fontos intézkedések a koronavírussal kapcsolatban
Mi az Alphasonic Kft.-nél folyamatosan figyelemmel kísérjük a sajnálatos módon hazánkat is elérő koronavírust, és az alábbi intézkedésekről szeretnénk tájékoztatni Önöket.
A Gigaset Professional IP DECT rendszere megkapta a Yeastar tanúsítványt
A Gigaset Professional termékcsalád teljes portfóliója automatikusan, kényelmesen és gyorsan elérhetővé válik a rendszer számára.
Vizuálisan lenyűgöző élményt állítottunk össze
Impozáns és a szóbeli beszédet látványban is kifejező digitális konstrukció megépítésében vettünk részt egy vízvédelemmel foglalkozó hazai kormányzati szervvel együttműködésben.