Üzletmenedzsment és üzletfejlesztés a Vivotek segítségével (3. rész)
2020.01.31.
Az üzletfejlesztés kulcsfontosságú tényező a kereskedelmi egységek folyamatos növekedése érdekében. A vásárlók számlálásával és szokásaik elemzésével proaktívan és a lehető leggyorsabban tudunk reagálni a vásárlói igények folyamatos változására.
 

Bejárat

A pontos vásárlási és forgalmi adatok létfontosságúak, az értékesítés teljesítményének értékelése és a működési stratégia tervezése
szempontjából.

3D Emberszámlálás
A 3D emberszámláló kamera 98 %-os pontossággal képes megszámolni, hogy a különböző időszakokban hányan térnek be és ki az üzletből.
A kamera képes kiszűrni a bevásárlókocsikat, a gyerekeket és a babakocsikat, valamint a visszafordulás érzékelésével megakadályozza a kettős számlálást.

VIVOCloud Retail
Felhőszolgáltatással bárhonnan elérhetőek az emberszámláló kamera adatai.
A jelentések könnyedén összehasonlíthatóak, akár 2 év távlatából is. A VIVOCloud elérhető webes felületen, illetve mobil applikáció segítségével is egyaránt.

Eladótér

Az ügyfelek mozgásának elemzésével jelentősen növelhető az értékesítés minősége, javíthatja az ügyfélszolgálat munkáját, illetve csökkenthetőek az áruházi lopások is.

Smart 360 VCA: Bóklászás érzékelés
A videó tartalomelemzése segítségével észlelhetjük a céltalanul bóklászó ügyfeleket, és értesíthetjük az áruház alkalmazottait, valós időben.

Smart 360 VCA: Tömegészlelés
A tömegészlelés funkció képes érzékelni, ha az ügyfelek száma meghaladja az alkalmazottak kapacitását és szükséges az értékesítők átcsoportosítása.

Pénztár – POS integráció
POS integrációval a pénztáros tévedése esetén, könnyedén kezelhetőek az ügyfélpanaszok és jelentősen csökkenthetők a pénztári csalások is. A POS integrációval valós időben ellenőrizhetők a pénztárba beolvasott termékek, illetve a kamera által adott kép, egyetlen felületen.
 

 

Management Iroda

Az üzletvezetők nem mindig tartózkodnak a bolt területén, így elérhetőnek kell lenni számukra az üzletek adatait, hogy valós időben tudjanak reagálni a lehetséges biztonsági kérdésekre és az ügyfelek igényeire.

VAST 2 CMS
A VAST 2 Központi Menedzsment Szoftverrel egyetlen munkaállomásról ellenőrizhetők a különböző üzletek kamerái és statisztikai adatai.

VIVOCloud applikáció
A VIVOCloud applikációval telefonról is elérhetőek a kamerák képei és a statisztikai adatok egyaránt.

A Vivotek eszközeit megtekintheti az Alphasonic webáruházában IDE KATTINTVA!

Ha szeretné elolvasni cikkünk 1. részét, akkor KATTINTSON IDE! 
Ha szeretné elolvasni cikkünk 2. részét, akkor KATTINTSON IDE!

 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Az Alphasonic Kft. a Magyar Marketing Szövetség tagja
Büszkén jelentjük be, hogy immáron az Alphasonic Kft. is tagja a Magyar Marketing szövetségnek.
Vizuálisan lenyűgöző élményt állítottunk össze
Impozáns és a szóbeli beszédet látványban is kifejező digitális konstrukció megépítésében vettünk részt egy vízvédelemmel foglalkozó hazai kormányzati szervvel együttműködésben.