Ajax, több mint biztonság
2020.02.14.
A 2011 óta működő Ajax Systems professzionális riasztórendszereket fejlesztett ki, kombinálva az innovatív mérnöki tapasztalatokat, a tudást és a technológia tervezését.
 

Több, mint 40 mérnök, számítástechnikai szakember és különböző iparági szakember vesz részt új termékek és megoldások kifejlesztésében, amelyek közül öt szabadalmaztatott az Egyesült Államokban.

 • Győződjön meg a saját szemével, hogy mi indította be a riasztóját – megfigyelő kamera használata nélkül.
 • Használjon szkripteket, hozzon létre automatizált folyamatokat könnyedén.
 • Beállíthatja, hogy egy esetleges szivárgás észlelésekor automatikusan lezárjanak a vízcsapok vagy a riasztás esetén felkapcsoljanak a ház körüli lámpák.
 • Új kibővített funkciókkal láthatja el a pánikgombját.
 • A Multi-ReX jelerősítő eszközzel 35 km2-re növelheti a riasztója hatósugarát.
 • Megerősített riasztás funkcióval csökkentheti a hamis riasztások számát..
  .

MotionCam és Hub 2: Az informatív riasztások következő szintje

Még a legmegbízhatóbb biztonsági berendezéseknél sem szabad teljesen kizárni a hamis riasztások lehetőségét. A legtöbb esetben ezeket a hiperaktív háziállatok vagy a hibás riasztó telepítése okozza. A téves jelzések mindenesetre mindenki számára problémát és fölösleges stresszt jelentenek.

A MotionCam egy beépített kamerával rendelkező mozgásérzékelő.  A Hub 2 és a MotionCam az új Jewellery alapú Wings rádió protokollon keresztül kommunikálnak és képesek a riasztáskor készített 5 db pillanatképet másodpercek alatt továbbítani a felhasználónak. A MotionCam által használt Wings protokollal a megszokott 12 km2-es hatótávolság még mindig garantált, amivel akár a többszintes épületek is lefedhetők. Általános felhasználási körülmények mellett a MotionCam akkumulátorra 4 évig üzemképes.

A MotionCam tervezésekor az adatvédelmi kérdéseket is figyelembe vették. A kamerákat csak a mozgásérzékelő képes aktiválni. A felhasználó és a távfelügyelet nem éri el a MotionCam kameráját, így illetéktelenek nem tudnak élőképet nézni vagy képet rögzíteni az adatvédelem érdekében. A riasztáskor készített képek egy titkosított csatornán jutnak el az Ajax Cloudba, így senki nem tudja tárolni vagy elemezni az elkészített pillanatképeket.

Nem csak a betörőket, de a beázást is megállítja az Ajax

Automatizálja a biztonsági megoldásokat a WallSwitch, Relé és Socket eszközökkel. Az OS Malevich 2.8 frissítésével az Ajax összes központja számára elérhetők a szkriptek.  Az automatizált folyamatokat időzítheti, illetve nappali vagy az éjszakai üzemmódhoz is kötheti.

 • Szkriptekkel időzítheti az éjszakai és nappali üzemmód közötti váltást
 • Beázás esetén automatikusan elzárhatja a főcsapot
 • Riasztás esetén automatikusan lezárhatja az ajtókat, ablakokat és lehúzhatja a redőnyöket az Ajax segítségével
 • Beállíthatja, hogy automatikusan felkapcsoljanak a reflektorok riasztás esetén
 • Ha nincs otthon senki, szimulálja az otthoni aktivitást
 • Spóroljon az időzíthető fűtésrendszerrel!

Button, mint okos távirányító

A pánikgomb segítségével már egy gombnyomással lekapcsolhatók az irodai lámpák és a kirakat megvilágítás, illetve használható kapunyitásra vagy akár a redőny lezárására is.

Multi-ReX óriási területeket fed le

Az OS Malevich 2.8 segítségével a Hub Plus és a Hub 2 akár 5 db Rexet is képes kezelni, így akár 35 km2-es terület is lefedhető a Rex-ek segítségével.

Megerősített riasztás

Megerősített riasztás funkcióval tovább csökkenthetőek a téves riasztások. A funkció bekapcsolása esetén, csak akkor riasztja a felhasználót az Ajax, ha egyszerre két érzékelő is aktiválódik.

Az AJAX eszközeit megtekintheti az Alphasonic webáruházában IDE KATTINTVA!

Kapcsolódó termékcsoportok:

AJAX termékeink

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Az Alphasonic Kft. a Magyar Marketing Szövetség tagja
Büszkén jelentjük be, hogy immáron az Alphasonic Kft. is tagja a Magyar Marketing szövetségnek.
Vizuálisan lenyűgöző élményt állítottunk össze
Impozáns és a szóbeli beszédet látványban is kifejező digitális konstrukció megépítésében vettünk részt egy vízvédelemmel foglalkozó hazai kormányzati szervvel együttműködésben.