A Gigaset Professional IP DECT rendszere megkapta a Yeastar tanúsítványt
2020.03.11.
A Gigaset Professional termékcsalád teljes portfóliója automatikusan, kényelmesen és gyorsan elérhetővé válik a rendszer számára.
 

Az elmúlt hónapokban folytatott intenzívebb együttműködés eredményeként a Gigaset és az Yeastar, a felhőalapú és helyszíni VoIP PBX rendszerek globális szolgáltatójává vált a KKV-k számára. Széles körben fokozta a Gigaset IP DECT N670 egy- és többcellás rendszerek támogatását. Az IP PRO és az N870 IP PRO automatikusan biztosítja a támogatást a Yeastar S-Series VoIP PBX rendszereken.

A modern telefonrendszer egyik legfontosabb funkciója az IP telefonok közvetlen támogatása. Az IP telefonok szinte minden telefonrendszeren működtethetők kézi konfiguráció alapján. Az igazi kényelem azonban csak akkor érhető el, ha a telefonmodellt a telefonrendszer is támogatja és automatikusan beállítja. Ugyanakkor ez a kényelmi szolgáltatás jelentősen csökkenti az új telefonrendszer üzembe helyezésekor felmerülő telepítési és beállítási költségeket. Ennek megfelelően a Gigaset telefonszolgáltatóinak és IP telefonszolgáltatóinak érdeke a különböző rendszerek tanúsításának megszerzése.

A Gigaset Professional termékcsalád teljes portfóliója automatikusan, kényelmesen és gyorsan elérhetővé válik a rendszer számára. Ennek eredményeként a bázisállomások és a kézibeszélők telepítésének egyszerűsítésével a vásárlók, ha több végberendezést konfigurálnak, jelentős időmegtakarítással számolhatnak, valamint lehetőségük van helytől függetlenül az eszközök támogatására és a karbantartás elvégzésére.

Alan Shen, a Yeastar vezérigazgatója: „Nagyon örülünk annak, hogy együtt dolgozunk a Gigasettel. A Gigaset Professional DECT telefonokat kifejezetten a KKV-k növekvő célcsoportjának fejlesztették ki. Az Yeastar ugyanazt a piacot célozta meg. A célzott és intenzív együttműködésnek köszönhetően a Yeastar S sorozat VoIP telefonrendszerének minden VoIP funkciója kiegészült a Gigaset N670 IP PRO és az N870 IP PRO eszközökkel. A további Gigaset telefonok automatikus regisztrációja a Yeastar PBX rendszerben most gyorsan és egyszerűen működik.”

A Yeastarról

A Yeastar felhőalapú és helyszíni VoIP alközpontokat biztosít a KKV-k számára és Unified Communications (UC) megoldásokat szállít, amelyek hatékonyabban kötik össze a munkaerőt és az ügyfeleket. A 2006-ban alapított Yeastar az iparág globális vezetőjévé vált, hozzáadott értéket képviselő disztribútorok és viszonteladók világszerte működő hálózatával és több, mint 200 000 ügyféllel áll kapcsolatban. Az ügyfelek élvezik a könnyen kezelhető kommunikációs megoldásokat, amelyeket következetesen elismernek a nagy teljesítmény és az innováció szempontjából.

A GIGASET termékei megtalálhatóak az Alphasonic Kft kínálatában.
A termékeket keresse áruházunkban személyesen, vagy online a webáruházunkban IDE kattintva!

Kapcsolódó termékcsoportok:

Gigaset termékeink

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Az Alphasonic Kft. a Magyar Marketing Szövetség tagja
Büszkén jelentjük be, hogy immáron az Alphasonic Kft. is tagja a Magyar Marketing szövetségnek.
Vizuálisan lenyűgöző élményt állítottunk össze
Impozáns és a szóbeli beszédet látványban is kifejező digitális konstrukció megépítésében vettünk részt egy vízvédelemmel foglalkozó hazai kormányzati szervvel együttműködésben.