Aten Újdonság - CS1953
2021.02.15.
CS1953 az iparág első 3 portos USB-C/DisplayPort Hibrid KVMP Switch-cse, egyesítia KVM erejét az USB-C népszerűségével, hogy a professzionális és kereskedelmi munkaállomásokat hordozhatóbbá tegye
 

 

ATEN KVMP™ Hibrid Switch, 3 portos, DisplayPort és USB-C

CS1953

 

Tovább a termékre

 

 

 

A CS1953, az iparág első 3 portos USB-C/DisplayPort Hibrid KVMP Switch-cse, egyesíti

a KVM erejét az USB-C népszerűségével, hogy a professzionális és kereskedelmi munkaállomásokat hordozhatóbbá tegye, és ezáltal az asztali munkavégzés hatékonyabb lehessen. Csatlakoztassa az asztalon lévő Displayport monitort akár két PC-hez, illetve egy laptophoz (vagy egyéb mobil eszközhöz) USB-C-n, számíthat rá, hogy gazdag vizuális élményben lesz része, kimagasló 4K minőségben, és még az eszközök

közötti váltás is észrevétlenül gyors lesz.

 

 

 

 

 

USB-C a hely-és költséghatékonyságért

A CS1953 az egyre népszerűbb USB-C interfész segítségével plug-and-play kapcsolatra képes a legtöbb mobileszközzel (laptop, tablet, okostelefon), így hely-és pénztakarékos megoldást kínál az asztali munkaállomásokhoz.

 

 

 

 

 

DisplayPort a kivételes AV teljesítményért

A CS1953 segítségével Displayporton csatlakozhat akár két számítógéphez, egy monitorhoz, és egy tetszőleges mobil eszközhöz (USB-C-n keresztül). A készülék el fogja kápráztatni kivételes 4K teljesítményével, így semmilyen fontos információ, szöveg, vagy a legkisebb számjegy sem kerüli el figyelmét!

Kapcsolódó termékek:
Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Az Alphasonic Kft. a Magyar Marketing Szövetség tagja
Büszkén jelentjük be, hogy immáron az Alphasonic Kft. is tagja a Magyar Marketing szövetségnek.
Vizuálisan lenyűgöző élményt állítottunk össze
Impozáns és a szóbeli beszédet látványban is kifejező digitális konstrukció megépítésében vettünk részt egy vízvédelemmel foglalkozó hazai kormányzati szervvel együttműködésben.