PROCONNECT
2021.10.27.
Bemutatjuk az Alphasonic Új márkáját, a PROCONNECT!
 

Cégünk nagy hangsúlyt fektet az új technológiák és megoldások felkutatására, megismerésére és terjesztésére. Ennek szellemében az Alphasonic KFT. Egy új márkás terméket vezetett be, melynek  neve a ProConnect.

 

Számos projektjeink során vált szükségessé megfizethető, egyszerűen telepíthető, megbízható, HDMI extenderek, KVM extenderek, mátrix switchek, videófal kontroll centerek beszerzése. Ezzel a saját termékcsaláddal szeretnénk kedvezni azon partnereinknek és rendszerintegrátorainknak akik az egyszerű és könnyen telepíthető megoldást keresik, kis –közép vállalati vagy akár egyedi megbízásaihoz. Célunk, hogy saját márkánkkal segítsük a gyors és hatékony munkavégzést kompromisszumok nélkül. Legyen az egy tárgyaló a vizuális eszközök megjelenítése: projektor, interaktív tábla, videófal vagy akár biztonságtechnikai felügyelő szoba, médiaszoba, videójel átvitele egyénre szabva. Hardvereinkhez saját márkájú kábeleket is kínálunk.

Portfóliónk és termékköreinket  folyamatosan bővíteni szeretnénk

a felmerülő igények szerint.

 

 

 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
PROCONNECT
Bemutatjuk az Alphasonic Új márkáját, a PROCONNECT!
Fontos intézkedések a koronavírussal kapcsolatban
Mi az Alphasonic Kft.-nél folyamatosan figyelemmel kísérjük a sajnálatos módon hazánkat is elérő koronavírust, és az alábbi intézkedésekről szeretnénk tájékoztatni Önöket.
A Gigaset Professional IP DECT rendszere megkapta a Yeastar tanúsítványt
A Gigaset Professional termékcsalád teljes portfóliója automatikusan, kényelmesen és gyorsan elérhetővé válik a rendszer számára.