PROCONNECT
2021.10.27.
Bemutatjuk az Alphasonic új márkáját, a PROCONNECT-et!
 

Cégünk nagy hangsúlyt fektet az új technológiák és megoldások felkutatására, megismerésére és terjesztésére. Ennek szellemében az Alphasonic Kft. egy új márkás terméket vezetett be, melynek neve Proconnect.

 

Számos projektünk során vált szükségessé megfizethető, egyszerűen telepíthető, megbízható HDMI és KVM extenderek, mátrix switchek, és videófal kontroll centerek beszerzése. Ezzel a saját termékcsaláddal szeretnénk kedvezni azon partnereinknek és rendszerintegrátorainknak, akik egyszerű és könnyen telepíthető megoldást keresnek, kis- és középvállalati, vagy akár egyedi megbízásaikhoz. Célunk, hogy saját márkánkkal segítsük a gyors és hatékony munkavégzést kompromisszumok nélkül. Legyen szó egy tárgyaló helyiségben a vizuális eszközök megjelenítéséről: projektor, interaktív tábla, videófal, vagy akár biztonságtechnikai felügyeleti helyiség, médiaszoba, vagy videójel átvitele egyénre szabva. Hardvereinkhez saját márkájú kábeleket is kínálunk.

Portfóliónkat és termékköreinket  folyamatosan bővíteni szeretnénk a felmerülő igények szerint.

 

 

 

Kapcsolódó termékcsoportok:

teszt

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Az Alphasonic Kft. a Magyar Marketing Szövetség tagja
Büszkén jelentjük be, hogy immáron az Alphasonic Kft. is tagja a Magyar Marketing szövetségnek.
Vizuálisan lenyűgöző élményt állítottunk össze
Impozáns és a szóbeli beszédet látványban is kifejező digitális konstrukció megépítésében vettünk részt egy vízvédelemmel foglalkozó hazai kormányzati szervvel együttműködésben.