Változtak a Logitech garanciális feltételei
2022.10.19.
Logitech garancia
 

 

Logitech garanciális ügyintézési folyamata

Magyarországon a Logitech termékek garanciális ügyintézését a FIX-IT szerviz végzi. A cégünknél vásárolt Logitech termékek esetében, meghibásodás esetén ügyfeleink közvetlenül is tudják kezdeményezni a garanciális ügyintézést, ezzel meggyorsítva a folyamatot.

Ennek az ügymenete a következőképpen zajlik:

A hibás terméket a https://rma.fixit-service.com oldalon lehet lejelenteni, ahol van lehetőség regisztráció nélküli jelentésre is. Értelemszerűen ki kell tölteni az üres mezőket, pl.: hibás termék típusa, hibaleírás, ügyfél címe stb. A lejelentést követően a hibás terméket személyesen vagy futárral el kell küldeni az alábbi átvevőpontok bármelyikébe:

Vidéken: (Miskolc, Zsolcai kapu 9-11., 3526 FIX-IT szerviz) Budapesten: (XIII. kerület, Topolya utca 4-8. FIX-IT szerviz átvevőpont)

A szerviz szolgáltatás „DOOR to DOOR”, tehát az ügyfél arra címre fogja visszakapni a javított, cserélt terméket, amit annak garanciális lejelentésekor megadott. Az ügyfélnek nincs más dolga, mint megvárni, amig megérkezik hozzá a jó termék. Ezt követően kollégánk értesíti Önt és egyeztethető az átvétel módja.

Kapcsolódó termékcsoportok:

Logitech garancia

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Az Alphasonic Kft. a Magyar Marketing Szövetség tagja
Büszkén jelentjük be, hogy immáron az Alphasonic Kft. is tagja a Magyar Marketing szövetségnek.
Vizuálisan lenyűgöző élményt állítottunk össze
Impozáns és a szóbeli beszédet látványban is kifejező digitális konstrukció megépítésében vettünk részt egy vízvédelemmel foglalkozó hazai kormányzati szervvel együttműködésben.