SYNCO Lav-S8 csiptetős, gömbkarakterisztikás kondenzátor mikrofon

SY-LAV-S8    

  • SYNCO Lav-S8 csiptetős, gömbkarakterisztikás kondenzátor mikrofon
Cikkszám: SY-LAV-S8
Mennyiségi egység: db
Gyártói cikkszám: SY-LAV-S8
Gyártó: EGYÉB
 
Információkérés
Figyelem! A mező termékkel kapcsolatos információ kérésre, észrevételeinek közlésére szolgál. Az alábbi mezőben Ön által beírt szöveg nem minősül rendelésnek! Kérjük rendelését a web áruházon keresztül, kosárba tétellel szíveskedjen leadni, illetve rendelésével kapcsolatos információkat a rendelés során szíveskedjen megadni, mert az utólag ide rögzített rendeléseket és azzal összefüggő kéréseket sajnos nem tudjuk figyelembe venni. Köszönjük!
Tárgy:
Leírás:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

Megújított zajszűrés

A synco Lav- S8 egy továbbfejlesztett zajszűrő technológiával van ellátva, mely képes kiszűrni az alacsony frekvenciájú (<70 Hz) környezeti zajt. Ez a technológia kiemeli a rögzíteni kívánt hangokat, így tiszta hangzást biztosít a felhasználónak.

Automatikus párosítási technológia

Az automatikus azonosítással rendelkező SYNCO Lav-S8 Lavalier mikrofon automatikusan felismeri, hogy telefonnal vagy kamerával lett csatlakoztatva, és ehhez igazítja a beállításokat.

Széltompító - könnyen hordozható

Speciális formájú széltompítóval ellátva, a háttérzaj csökkentése érdekében. A kiváló minőségű műanyagból készült Lav-S8 rendkívül könnyű. Hord táskával együtt is kényelmesen hordozható, kiváló választás kültéri felvételekhez.

8méter hosszú kábel!

Információs LED

A visszajelző LED segítségével tájékozódhatunk az akkumulátor töltöttségi szintjéről, illetve a készülékkel történő kapcsolódás sikerességéről.

Teljes 360°-os hang felvevő

Ominidirekcionális mikrofonként az S8 minden irányban, hasonló minőségben képes rögzíteni a hangot. Az S8 ideális interjúk rögzítéséhez, konferenciabeszélgetésekhez, YouTube közvetítésekhez, online oktatáshoz és sok máshoz.

  • Kiegészítők
  • Specifikáció
  • Részletek »
  • GyIK
  • Értékelés
  • Letöltések
  • Hasonló termékek