Fekete dobozok a cégvezetésben
- amit mindig is tudni akartál, de soha nem mertél megkérdezni

• A Te cégedben is vannak vakfoltok, melyeket alig ismersz, pedig tudod, hogy fontosak?
• Gondolkoztál már azon, mi nyeli el mindig a pénzed, eredmény nélkül?
• Tudni akarod, mi azok titka, akik jobban teljesítenek versenytársaiknál?
• Pénzügyi kimutatások- és ami a számok mögött van


Hadd adjunk egy tippet!

Azt szokás mondani, hogy a cégvezetőnek mindenhez értenie kell. Aki azonban látott már céget közelről, az tudja, hogy a cégvezetők is csak emberek. Vannak dolgok, melyekben nem profik… sőt olyanok is vannak, akik jobban szeretnék, ha lehetőleg maguktól működne minden, az ő felügyeletük nélkül.

Például a vállalati informatika
Vagy a marketing
Vagy a biztonságtechnika
Vagy a pénzügyi kimutatások – és ami a számok mögött van


Ezek a területek olyanok egy cégben, mint a fekete doboz a repülőgépen: létfontosságúak, de meglehetősen titokzatosak annak, aki nem ismeri őket.

Pedig ha nem figyelsz rájuk, itt nagyon sok pénzt veszíthetsz!

A vaskos biztonságtechnikai útmutatók, a rohamosan fejlődő és megfoghatatlanul szerteágazó informatika sok cégvezető kedvét elveszi attól, hogy elmerüljenek a témában. Így jutnak odáig, hogy tudásbéli hiányosságaikat félinformációkkal, innen-onnan olvasott kétes eredetű cikkek „segítségével”, vagy a konkurencia másolásával próbálják korrigálni.

És itt elkeserítő hibákat lehet véteni...

Az összecsapott marketing, vagy a következetlen biztonságtechnika nemhogy nem hatékony, de kifejezetten veszélyes is. Annak a hitében ringat, hogy működik, miközben valójában csak szívja a vállalati pénzt, hatékonysága pedig a padlót súrolja.

Hogyan kerüld el ezeket a csapdákat és stabilizáld cégedet ezeken a „nemszeretem” területeken, anélkül, hogy doktorálnod kéne biztonságtechnikából?

Gyere el az AlphaSonic Fekete Doboz Reggelijére, és engedd, hogy rendet tegyünk a fejedben!

Regisztrálj most díjmentesen!

Az AlphaSonic Kft. vállalati informatikával foglalkozik, küldetése pedig ennek a területnek a forradalmasítása. Sok olyan céggel áll kapcsolatban, akik – hozzájuk hasonlóan – évek óta segítenek kis- és középvállalkozásoknak növelni a hatékonyságot és kiküszöbölni a hibákat ott, ahol azokat a legnehezebb észrevenni.

Az AlphaSonic vezetősége folyamatosan képzi magát itthon és más földrészeken. A kapcsolatépítés nagyasszonya: számtalan személyes konzultáción és rendezvényen vett már részt Európában, Amerikában és Ázsiában. Ennek köszönhetően időről időre új ötleteket honosít meg itthon. Most is hozott egy újdonságot: egy üzleti reggeli, mely kifejezetten a cégvezetés „nemszeretem” területeire koncentrál.


Mit ígérünk?

cégvezetők beszélnek cégvezetőknek: a Te problémáidat előadóink a saját bőrükön is tapasztalták, így tudják, mi rájuk a megoldás
minden előadónk profi a maga területén, és rutinos szónok, tehát érthető formában közvetíti üzeneteit, nem bonyolult szakszavakkal ködösít
amit itt megszerzel, az a Tiéd: olyan, mint egy kiváló egyszeri befektetés, mely egész életedben hasznodra lehet


Miről lesz szó?

8:30-09:00 Regisztráció
09:00-09:40  Te is kénytelen vagy úgy tenni, mintha értenél ahhoz, amit a könyvelőd átnyújt aláírásra? Most a Mérlegről és az Eredmény kimutatásokról is beszélünk, a világ legkevésbé értett üzleti dokumentumairól.
Előadó: Tölli Valéria - Potencsik Consulting.
09:40-10:00 Szünet- Kapcsolatépítés
10:00-10:20 Nem elég csak a riasztásról gondoskodni! Videómegfigyelés- miért is van rá kiemelten szükségünk?
Előadó: Pelyák Norbert - az Alphasonic Kft. biztonságtechnikai szakembere
10:20-10:50 Szünet- Kapcsolatépítés
10:50-11:30

Vállalati informatika: áldás vagy átok? Hogyan pörgesd maximumra a hatékonyságot és felejtsd el örökre a bosszantó meghibásodásokat?
Előadó: Kirov Kiril - az Alphasonic Kft. vezérigazgatója

11:30-12:00 Szünet- Kapcsolatépítés
12:00-12:20 Mi az a Szükséges Plusz? A Sokat Költő Vevőnél nem működnek a hagyományos marketingeszközök – sem a hideghívások, sem a tömegreklám. Hogyan vonzd őket magadhoz?
Előadó: Jagodics Rita, a Kereskedelmi Marketing Trendek vezető kereskedelmi tanácsadója


Ám nemcsak ezért gyere el!

Minden cégvezető tudja, hogy a kapcsolatépítés elengedhetetlen a növekedéshez. Milliók múlhatnak azon, hogy jó időben és jó helyen cserélj névjegykártyát. Ez az, amiben az AlphaSonic verhetetlen: csalhatatlan érzékkel hívja össze a hasonló méretű, közös érdekű vállalatokat és segíti elő új üzleti kapcsolatok kiépülését.


Hol és mikor?

Helyszín: 1044 Budapest, Ipari park utca 8.
Időpont: 2014. szeptember 2-án, 8:30-12:30-ig

Tudtad?

Olyan területek, mint a biztonságtechnika vagy a marketing, a legdinamikusabban fejlődő szakmák közé tartoznak. Sokan azonban épp azért maradnak le a költséghatékony újításokról, mert nem szívesen áldoznak időt a trendek követésére.


Gyere el, és...
• kapj választ kérdéseidre
• ismerd meg a legújabb és leghatékonyabb lehetoségeket
• találkozz sok més cégvezetovel, és köss új üzleteket!

A Fekete Doboz reggeli nem egy egyszerű termékbemutató, és több, mint egy hagyományos üzleti rendezvény. Azért gyere el, hogy érthető és naprakész tájékoztatást kapj céged „rejtett” területeiről.


Mi már tudjuk:

A tisztánlátás hatékony.
A tisztánlátás a jó üzletek alapfeltétele.
A tisztánlátás jó neked is, nekünk is.

Regisztrálj most díjmentesen!

Találkozzunk az AlphaSonic Fekete Doboz Reggelin és tudd meg, hogyan dübörögj el versenytársaid mellett!